Flappy Bird 2 komt in augustus uit! (2023)

Flappy Bird is dood, maar je kunt de game nog steeds downloaden en installeren op eeniPhoneof Android-smartphone. Er zijn verschillende methoden, sommige moeilijk, sommige duur, maar we behandelen alle manieren waarop je Flappy Bird kunt downloaden en installeren – ook al is het verwijderd uit de app-winkels – in deze tutorial.Bijgewerkt op 16 mei 2014 met berichten dat Flappy Bird 2 in augustus onderweg is

Flappy Bird review – Wat was het geheim van het succes van Flappy Bird?

Speel Flappy Bird nu in je webbrowser

Voordat je een fortuin uitgeeft om de Flappy Bird-app in handen te krijgen – of je veiligheid in gevaar brengt door een onbetrouwbare Flappy Bird-rip-off te installeren, kun je Flappy Bird in je webbrowser spelen ophttps://flappy.im.

U kunt dan zelf beoordelen of u een van de volgende zaken wilt doen.

Flappy Bird installeren op iPhone (of Android-smartphone): Wacht op Flappy Bird 2

Je eerste optie is wachten. Dat klinkt misschien als een ontsnapping, maar het kan u veel geld en/of moeite besparen, zoals u zult zien in de andere onderstaande oplossingen. En het is perfect mogelijk dat Flappy Bird in de nabije toekomst terugkeert naar de App Store (en Google Play).

Geïnterviewd doortijdschrift Rolling Stone, gaf Flappy Bird-maker Dong Nguyen toe dat een nieuwe versie van het spel een mogelijkheid was.

“WZieke Flappy Bird ooit nog vliegen? ‘Ik overweeg het,’ zegt Nguyen. Hij werkt niet aan een nieuwe versie, maar als hij er ooit een uitbrengt, komt er een waarschuwing, zegt hij: 'Neem alsjeblieft een pauze.'”

Toen Flappy Bird uit de winkels werd gehaald, dachten cynici (waaronder ik, vrees ik) dat het hele ding een PR-stunt zou kunnen zijn om meer kolommen en roep om de game te krijgen, voordat ze hem terugbrachten "vanwege veler verzoek" - het leek gewoon bizar dat een spel dat goed geld verdiende alleen om ethische redenen werd verwijderd. Maar het wachten op een comeback (zelfs als die nu een mogelijkheid is) suggereert dat Nguyen oprecht was.

Sinds dat interview heeft Nguyenvertelde CNBCdat Flappy Bird 2 (of hoe hij het herrezen spel ook noemt) inderdaad onderweg is – en dat we mogen verwachten dat het in augustus 2014 wordt gelanceerd.

Flappy Bird 2 "zal multi-player mogelijkheden bevatten en minder verslavend zijn”, aldus Nguyen in het interview. Maar zijn houding ten opzichte van zijn creatie blijft merkwaardig ambivalent: hij zei dat hij "zouden liever hebben dat mensen hun tijd besteden aan productievere dingen in plaats van te proberen een cartoonvogel door buizen te loodsen om een ​​hoge score te halen”.

Flappy Bird installeren op iPhone (of Android-smartphone): Koop een iPhone of Android-telefoon waarop deze al is geïnstalleerd

Laten we deze nu uit de weg ruimen. Het is duur, maar als je geld over hebt en zo wanhopig bent om te speleneen zeer gebrekkige, voorheen gratis iPhone-game, ga naar eBay en blader door de 'koopjes'. Veel mensen verkopen tweedehands iPhones en Android-smartphones waarop Flappy Bird is geïnstalleerd.

Flappy Bird is op een groot aantal telefoons geïnstalleerd, dus als meer gebruikers deze potentiële geldspinner gebruiken en hun apparaten aan het aanbod toevoegen, kunnen de prijzen dalen - dus het kan de moeite waard zijn om te wachten. Maar eigenlijk zijn er veel betere – en goedkopere – manieren om aan Flappy Bird te komen.

Prijzen voor iPhones en iPods met Flappy Bird geïnstalleerd, eerder op eBay.com

Update: in feite zijn de prijzen al aan het dalen, en er zijn genoeg apparaten beschikbaar rond de £ 400 tot £ 600. De trend lijkt echter te zijn dat slimme verkopers apparaten ophangen die oud of beschadigd zijn. Er is een iPhone 4 met Flappy Birds voor £ 400, en verschillende smartphones met zichtbaar gebarsten schermen. Leuke manier om een ​​vervanging te bekostigen, toch?

De 70 beste games voor iPhone en iPad

Flappy Bird installeren op iPhone (of Android-smartphone): Installeer de game opnieuw vanuit iTunes

Lijkt dat duur? Welnu, als je Flappy Bird eerder naar iTunes hebt gedownload en naar je iPhone of iPad hebt gesynchroniseerd - en vervolgens van het iOS-apparaat hebt verwijderd - kun je zonder problemen en gratis opnieuw installeren.

Flappy Bird 2 launching in August! (2)

Maar je kunt Flappy Bird niet terug kopen op je Mac als je het uit iTunes hebt verwijderd.

Flappy Bird 2 launching in August! (3)

Hoe Flappy Bird op iPhone (of Android-smartphone) te installeren: installeer het met de Apple ID van iemand anders

Een betere manier om Flappy Bird te 'lenen' van iemand die de game voor de ban heeft geïnstalleerd, is door een vertrouwde vriend of familielid te zoeken die je wil laten inloggen op de App Store met hun inloggegevens.

Apple staat toe dat een gekochte app op meerdere apparaten wordt geïnstalleerd. Veel gezinnen en koppels delen inderdaad een Apple ID tussen hun verschillende apparaten, waardoor geld wordt bespaard door apps en andere digitale inhoud slechts één keer te kopen. Het is legaal om een ​​Apple ID en gekochte inhoud te delen tussen maximaal 10 apparaten in één huishouden.

Als je een Apple ID deelt met iemand die Flappy Bird al heeft gekocht, open je de App Store-app, klik je onderaan op het tabblad Updates en vervolgens op Gekocht en niet op deze iPhone. (Als je een iPad gebruikt, kun je rechtstreeks naar het tabblad Gekocht gaan, dat een eigen vermelding krijgt op het grotere scherm.) Scroll naar beneden of gebruik de zoekfunctie om Flappy Bird te vinden en tik vervolgens op het iCloud-symbool om het te downloaden. Het is nog steeds beschikbaar om te downloaden, ook al is het uit de winkel 'verwijderd' - in feite is het alleen onkoopbaar gemaakt.

Als je bent ingelogd met je eigen ID, maar Flappy Bird wilt downloaden met de ID van iemand anders (onthoud dat om te voldoen aan de regels van Apple, die persoon lid moet zijn van je huishouden), open dan de App Store en selecteer de Featured tab, scrol omlaag naar de onderkant van de pagina en zoek het veld waar 'Apple ID:' staat en vervolgens de Apple ID waarmee je bent ingelogd. Tik hierop en selecteer Afmelden en log opnieuw in met de ID van de vriend. Zoek Flappy Bird in het gedeelte Gekocht zoals hierboven en tik op het cloudpictogram om het te downloaden.

Flappy Bird 2 launching in August! (4)

Maar vergeet nu niet om terug te gaan naar het gedeelte Aanbevolen van de App Store en weer uit te loggen (en in te loggen met uw ID).

iPhone 5s recensie|iPad Air-recensie

Normaal gesproken kan het lastig zijn om apps op je iOS-apparaat te hebben die met meer dan één ID zijn gekocht als er updates komen - iOS zal je moeten vragen om opnieuw in te loggen met de alternatieve ID om nieuwe updates voor de malafide apps te krijgen . Maar Flappy Bird zal geen updates meer krijgen (ervan uitgaande dat dit niet allemaal een slimme marketingstrategie is, en dat het niet binnen een paar dagen weer verschijnt 'vanwege de populaire vraag'), dus dit is geen probleem. Het nadeel kan optreden bij het synchroniseren met computers - als u alle apps in iTunes volledig wilt synchroniseren, zal het proberen apps te verwijderen die het niet herkent.

U kunt iets soortgelijks doen met Google Play. Log gewoon in met de accountgegevens van een vriend of familielid die eerder Flappy Bird heeft geïnstalleerd, download de app en log dan uit.

Flappy Bird installeren: Zoek het bestand online en installeer het op een gejailbreakte iPhone (of Android-telefoon)

Oké, dus je kent niemand die Flappy Bird in zijn Aankooplijst heeft staan. Je kunt Flappy Birds nog steeds downloaden, maar het wordt op dit moment moeilijker voor iPhone- (en iPad-)gebruikers. (Het is ook juridisch onbetrouwbaar, dus houd daar rekening mee.)

Als je Android gebruikt, hoef je alleen maar het APK-bestand (APK staat voor Android Package Kit) voor de game online te zoeken en te downloaden. Snel zoeken naar 'flappy bird apk' via de browser op je apparaat zou voldoende moeten zijn truc. Je moet ervoor zorgen dat je smartphone of tablet is ingesteld om bestanden van onbekende bronnen te accepteren (je zou het selectievakje hiervoor moeten vinden onder Instellingen, Beveiliging), maar als je dat eenmaal hebt opgelost, kun je de game installeren vanaf uw map Downloads.

iPhone- en iPad-gebruikers hebben een gejailbreakt apparaat nodig om het bestand voor de game online te kunnen installeren. Niet-gejailbreakte apparaten accepteren alleen apps en games uit de officiële App Store. Het bestand waar we online naar zoeken is een IPA of .ipa in plaats van een APK. Dit is het equivalent voor iOS-apparaten.

Hier leest u hoe u een iPhone of iPad kunt jailbreaken.(Denk goed na over de gevolgen met betrekking tot uw garantie en toekomstige ondersteuning, die we in dat artikel bespreken.)U moet dan een specifieke aanpassing installeren waarmee u IPA-bestanden kunt synchroniseren.

Zoek nu naar het .ipa-bestand - net als voorheen zou een simpele zoekopdracht naar 'flappy bird ipa' genoeg downloadbronnen moeten opleveren. (Let wel, zorg ervoor dat je een .ipa downloadt, en geen .exe of ander onbetrouwbaar bestand van een gewetenloze maker van malware.) Sleep het .ipa-bestand naar het Apps-gedeelte in iTunes en synchroniseerje iPhone. Als alles volgens plan is verlopen, zou Flappy Bird moeten verschijnen.

Flappy Bird installeren op iPhone (of Android-smartphone): Installeer een van de rivaliserende/kloon-apps

In plaats van je druk te maken over het downloaden van een game die in de eerste plaats niet baanbrekend origineel was, kun je gewoon kiezen voor een van de klonen die als paddenstoelen uit de grond schoten zodra Flappy Bird grip begon te krijgen. We zijn het niet eens met dit soort plagiaat-wagon-springen, maar Flappy Bird was zelf diep afgeleid, dus het is moeilijk om je er al te druk over te maken.

Op het moment van schrijven omvatten de alternatievenfladderend vliegtuig,Flappy Bee, Splashy Fish en Fly Birdie – Flappy Bird Flyer. Ze zijn meestal gratis, dus het zou geen kwaad om ze eens te proberen om te zien hoe flagrant de gameplay werkelijk is. Ons advies zou zijn om alles te laten vallen met in-app-aankopen.

Hoe Flappy Bird op iPhone (of Android-smartphone) te installeren: Doe geen moeite, want het is niet erg goed

Kunnen we ten slotte een pleidooi houden voor goede games? Flappy Bird was moeilijk en vreemd verslavend, maar er zijn veel betere spellen. Als je dol bent op flyers met één knop, is het voor de hand liggende alternatief Tiny Wings; als je iets verslavends en waanzinnig moeilijks wilt, probeer Super Hexagon dan eens. Er zijn veel briljante, eenvoudigeside-scrolling-spellen voor iPhone, zoals Canabalt en Jetpack Joyride.

Flappy Bird 2 launching in August! (5)

Kijk voor meer mogelijkheden opDe 70 beste games voor iPhone en iPad.

David Prijs op Twitter|Macworld op Twitter

Zie ook:

Beheers iOS 7: Leer iOS 7 kennen met behulp van onze 48 tips

FAQs

What is the code for Flappy Bird? ›

Flappy Bird Race codes (June 2023)
CodeReward
like100Redeem this code to get an Epic Pet Egg
like50Redeem this code to get an Epic Pet Egg
nikoRedeem this code to get an Epic Pet Egg
3 days ago

What happens at 999 Flappy Bird? ›

Be sure to wait until the end, when the gamer hits a score of 999 — and faces off against what appears to be Nintendo's Mario character. Mario's appearance suggests that this is probably just a clone because we doubt Flappy Bird developer Dong Nguyen would have stolen the Mario character and used it in his game.

What did Flappy Bird get deleted? ›

Flappy Bird was removed from both the App Store and Google Play on February 10, 2014, with Nguyen claiming that he felt guilty over what he considered to be the game's addictive nature and overusage.

What is the highest level in Flappy Bird? ›

Flappy Bird - High Score 999! impossible!

Is Flappy Bird infinite? ›

The Infinite Game: Unlike complex, multi-level games, Flappy Bird extends itself merely through duration. The top players on the leaderboard boast perfect scores of 9,999, so we know that the game is not truly infinite, but considering how difficult it is to crack double-digits, it might as well be.

Is Flappy Bird the hardest game in the world? ›

Flappy Bird became infamous for its addictive gameplay, so much so its own creator removed it from various app stores, sparking a wave of imitators. This only contributed to its legend, and now this simple but frustrating title has gone down as one of the hardest games of all time.

Is Flappy Bird APK safe? ›

Flappy Bird took the iOS and Android app stores by storm before disappearing. Now, attackers are using its popularity to trick victims into downloading malware.

Do you fight Mario in Flappy Bird? ›

The bird then approaches several piranha plants (from the mario series) before reaching the Final Boss, the video game character Mario. The player is forced to jump several times to dodge the bullets thrown by the Mario, but unfortunately dies in the end.

Does Flappy Bird get faster? ›

The thing to appreciate most about Flappy Bird is its purity. There are three basic rules that drive Flappy Bird: Your bird gains downward speed as it falls, but will always flap up by the same height–just enough to stay between the two pipes. Your bird's horizontal speed remains constant.

How to make a Flappy Bird on scratch? ›

What are the steps to create the flappy bird game on Scratch?
 1. Make a flappy motion sprite [bird]
 2. Add the pillars sprite [that the bird will fly through]
 3. Make the pillars move across the screen.
 4. Make a background [end of the game]
 5. Keep score.
Jul 26, 2022

Is Flappy Bird app rare? ›

Flappy Bird is a rare example of a successful game from a previously unknown, indie developer.

Did Nintendo sue Flappy Bird? ›

Nintendo denies it had anything to do with the death of the uber-popular app Flappy Bird. Flappy Bird creator Dong Nguyen deleted the game Sunday as rumors spread that Nintendo threatened legal action against him.

Why did Angry Birds get removed? ›

At the end of February, the mobile publisher removed the original Angry Birds game from the store due to its business "impact" on the publisher's other games. On iOS, the game was renamed to Red's First Flight.

Why did Apple remove Flappy Bird? ›

While the romantic in me wants to believe Nguyen's story, the most likely reason why Flappy Bird was deleted is that he broke the rules, Apple found out, withheld his earnings, and forced him to take the game down.

What was the most expensive phone with Flappy Bird sold? ›

The seller of an Apple iPhone 5s that came with popular mobile game Flappy Bird installed claims EBay took down the sale of the device. The device had gained 74 bids and was listed at $99,900. The item still had six days left before the auction closed, but it was removed around mid-day Monday. “EBay took it down.

How much money does Flappy Bird make? ›

While Flappy Bird's reported $50,000 dollars per day of advertising income is a significant number for a single developer, or even a small development team, it's a drop in the ocean when compared to the likes of Supercell's Clash of Clans. With annual revenue of $892 million, that's a daily run of $2.27 million.

Is flappy birds worth anything? ›

Many Flappy Bird-equipped iPhones are listed for $1,000 to $10,000 on eBay, with a few priced above $50,000.

How long is Flappy Bird game? ›

42 Mins - 2½ Hours

Flappy Bird is a game, developed by GEARS Studio, which was released in 2013.

How long has Flappy Bird been banned? ›

The reason for this being that Flappy Bird was removed by its own creator Dong Nguyen, as he felt guilty of how addictive it had become. In fact, the game was removed from google play store in 2014, merely a little over a year after it was launched.

What is the longest game in the world? ›

According to HLTB, the crown for longest overall video game belongs to Melvor Idle, a Runescape-inspired idle/incremental game with an estimated playtime of 3,126 hours. On the other end of the spectrum lies Trivia Vault: Super Heroes Trivia with an estimated playtime of 1 minute and 12 seconds.

What is the hardest game to run? ›

The most demanding PC games that push your rig to the limit
 • Hogwarts Legacy. Trailer. 83 % ...
 • Marvel's Spider-Man Remastered. Trailer. 87 % ...
 • God of War. Trailer. 94 % ...
 • Red Dead Redemption 2. Trailer. 92 % ...
 • Dying Light 2: Stay Human. Trailer. ...
 • Uncharted: The Legacy of Thieves Collection. Trailer. ...
 • Forspoken. Trailer. ...
 • Cyberpunk 2077. Trailer.
Mar 8, 2023

What is the hardest game to master? ›

Chess. Chess is famous for being a difficult game to master. Professional players dedicate years to learning all the different strategies in the game; they need to study continuously to keep up with the competition. Chess has baffled players for centuries.

Can I sell my Flappy Bird app? ›

Sellers who attempted to capitalize on withdrawal symptoms suffered by those addicted to the year's hottest app tell Crave's Eric Mack eBay has put the kibosh on their cash cow.

Is flappy copyrighted? ›

Please note: 'Flappy Bird: Remake' is trademarked property of Samuel David Entertainment. All items, names, places and other aspects of the game are owned by Samuel David Entertainment.

Why is Flappy Bird so good? ›

Flappy Bird didn't require its audience to master a complex set of controls, understand weapons, or memorize complex environments–and because of that, the little adrenaline jolt of winning was triggered early and often.

Is level 999 Flappy Bird real? ›

Don't be disappointed when you just found out that it is only the parody of phenomenal flappy bird games that has been pulled out from the apps store recently by the creator. Flappy Bird - High Score 999! impossible!

Why is Mario a racoon? ›

Tanooki Mario is a form of Mario or Luigi that first appeared in Super Mario Bros. 3. In its debut, it was attained by donning a Tanooki Suit, and gave the abilities of Raccoon Mario (which it is often confused with) and an added statue transformation.

What is the cutest Mario enemy? ›

This includes Cat Koopa Troopa, Cat Banzai, and the cutest of the lot, Cat Goomba. Goombas already have a silly look to them, but the addition of fur, ears, and adorable paws turns them into the type of enemy that demands a plush toy to be made out of them.

Who is the character in Flappy Bird? ›

But few people know the character actually has a name. Its name is "Faby," according to its creator Dong Nguyen.

How old is Dong Nguyen? ›

How much is a iPad with Flappy Bird worth? ›

iPad Mini with Flappy Bird sells for $8K on eBay amid listing takedowns | VentureBeat.

What happened to Dong Nguyen? ›

And therefore, being unable to keep up with the pressure, Dong Nguyen killed himself with a gun, 'as confirmed by Authorities'.

Can you code games on a calculator? ›

Although graphing calculators are math devices, and they can be used to write complex and powerful math programs, game programming is a perennially popular reason why students and other users start exploring calculator programming.

Why did Nintendo sue Flappy Bird? ›

Flappy Bird creator Dong Nguyen deleted the game Sunday as rumors spread that Nintendo threatened legal action against him. The game, in which you repeatedly tap your screen to keep a bird afloat and avoiding obstacles, includes a series of pipes that look suspiciously similar to those in Nintendo's Super Mario games.

When did Flappy Bird get deleted? ›

The reason for this being that Flappy Bird was removed by its own creator Dong Nguyen, as he felt guilty of how addictive it had become. In fact, the game was removed from google play store in 2014, merely a little over a year after it was launched.

How do you play flappy Tom? ›

Similar to the game Flappy Bird, to play you simply tap Tom just enough to go up into the air. You can also swipe your finger up. While Tom moves forward by himself, you have to keep tapping him up to avoid falling to the ground or hitting the pipes. A tap too high may also result in you hitting the pipes.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 15/09/2023

Views: 5407

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.